BADASS of New England

An automobile club for the enthusiast who enjoys the last of the big GM cars. The rear wheel drive B and D bodys. Chevrolet Impala SS, Caprice, 9C1, Buick Roadmaster, Oldsmobile Custom Cruiser, Cadillac Fleetwood
HomeHome  RegisterRegister  Log in  
Log in
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests


Most users ever online was 132 on Wed Oct 04, 2017 3:26 pm
Latest topics
» Transmission temp sensor help..
Sun Mar 11, 2018 2:41 pm by Ironfistdog

» WTB: 235/70/R15 tires
Mon Jan 15, 2018 8:42 pm by demilo

» Triumph C 7000 Lift
Mon Jan 08, 2018 1:56 am by demilo

» The SSheriff (1996 9C1)
Fri Jan 05, 2018 2:05 am by MASShole9C1

» WTB: caprice taillights
Wed Jan 03, 2018 2:51 am by demilo

» New Ride, New Forum!
Tue Jan 02, 2018 2:47 am by demilo

» 1980 coupe DeVille for sale
Fri Dec 29, 2017 7:01 pm by IMPALADAKID

» The Official 1987 Two Door Body Off RE-build Thread!
Thu Dec 28, 2017 1:25 am by demilo

» 1980 Coupe De Ville
Wed Dec 27, 2017 3:07 am by demilo


Display results as :
Rechercher Advanced Search
March 2018

Share | 

 93 RMS Question

Go down 

Posts : 819
Join date : 2009-02-02
Age : 30
Location : Easton MA

PostSubject: 93 RMS Question   Fri Nov 05, 2010 10:00 am

So I went and looked at a 93 RoadMaster Sedan. L05 car.. Will be a winter beater if I pick it, but a CLEAN winter beater.. Anywho, It wont start. Cranks, but doesnt start. I was checking the fuses in the fuse panel on the drivers side of the dash. The ECM fuse doesnt light up when I test it with a Test Light. All the other fuses DO work(light up my test light, aside from Heated Mirrors, thats a no go). I have the ignition ON but car not running while Im testing the fuses. The Fuse isnt blown either? I just cant get the test light to light up at either post on the fuse. I swapped fuses too, still nothing. Is it Supposed to be this way? What would cause this? Thanks guys -Paul
Back to top Go down

Posts : 819
Join date : 2009-02-02
Age : 30
Location : Easton MA

PostSubject: Re: 93 RMS Question   Fri Nov 05, 2010 10:03 am

Oh and I was thinking it was the fuel pump, but once I found that the ECM fuse was dead, I didnt know what the hell was going on. Ive never chased electrical issues, and know nothing about the electricals on this car..
Back to top Go down


Posts : 4481
Join date : 2010-03-14
Age : 30
Location : Chicopee, MA

PostSubject: Re: 93 RMS Question   Fri Nov 05, 2010 10:04 am

Its not RMS specific but maybe a similar symptom would be in the ECM section in my Caprice FSM. Lemme check.

Probably not the issue, but bad fuse box?
Back to top Go down
No Moa


Posts : 3891
Join date : 2009-02-21
Age : 45
Location : Midcoast Maine

PostSubject: Re: 93 RMS Question   Fri Nov 05, 2010 10:13 am

Is the interior dark blue perchance? Lmao
Back to top Go down


Posts : 1506
Join date : 2009-01-25
Age : 23
Location : Littleton, NH & St. Simons Island, GA

PostSubject: Re: 93 RMS Question   Fri Nov 05, 2010 10:55 am

Justin, check your car's ECM fuse with the ignition on, but car off. See if it has power under those conditions. You car should be the same as the one Paul is looking at.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: 93 RMS Question   

Back to top Go down
93 RMS Question
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
» Question About Gladiator beasts.
» Dark Fusion / Mirror Force question
» Question about Reinforce Truth
» Question on scrap dragon
» Ginkgo Question

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BADASS of New England :: BADASS information :: Bad talk-
Jump to: