BADASS of New England

An automobile club for the enthusiast who enjoys the last of the big GM cars. The rear wheel drive B and D bodys. Chevrolet Impala SS, Caprice, 9C1, Buick Roadmaster, Oldsmobile Custom Cruiser, Cadillac Fleetwood
 
HomeHome  RegisterRegister  Log in  
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 132 on Wed Oct 04, 2017 3:26 pm
Latest topics
» WTB: caprice taillights
Yesterday at 3:36 pm by fatvet

» Transmission temp sensor help..
Sun Mar 11, 2018 2:41 pm by Ironfistdog

» WTB: 235/70/R15 tires
Mon Jan 15, 2018 8:42 pm by demilo

» Triumph C 7000 Lift
Mon Jan 08, 2018 1:56 am by demilo

» The SSheriff (1996 9C1)
Fri Jan 05, 2018 2:05 am by MASShole9C1

» New Ride, New Forum!
Tue Jan 02, 2018 2:47 am by demilo

» 1980 coupe DeVille for sale
Fri Dec 29, 2017 7:01 pm by IMPALADAKID

» The Official 1987 Two Door Body Off RE-build Thread!
Thu Dec 28, 2017 1:25 am by demilo

» 1980 Coupe De Ville
Wed Dec 27, 2017 3:07 am by demilo

Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
April 2018
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
CalendarCalendar

Share | 
 

 Firefox users

Go down 
AuthorMessage
silverfox103

avatar

Posts : 1506
Join date : 2009-01-25
Age : 23
Location : Littleton, NH & St. Simons Island, GA

PostSubject: Firefox users   Fri Nov 13, 2009 9:56 pm

I am a Firefox user as opposed to Internet Explorer. For no reason that I can think of, I cannot post or reply. The buttons are not there anymore. I have to use Opera or IE to post or reply.

I haven't been tinkering with settings (but I may start). Does anyone have any ideas?


thanks

Tom C.
Back to top Go down
Matt Trakker

avatar

Posts : 5086
Join date : 2009-07-30
Age : 36
Location : Reading, MA

PostSubject: Re: Firefox users   Fri Nov 13, 2009 11:02 pm

Hmm...mine seem to work. I'm using version 3.0.
Back to top Go down
silverfox103

avatar

Posts : 1506
Join date : 2009-01-25
Age : 23
Location : Littleton, NH & St. Simons Island, GA

PostSubject: Re: Firefox users   Fri Nov 13, 2009 11:14 pm

Reply from Firefox

Just figured it out. Removed Ad Blocker Plus. I had it inactive but somehow it activated itself.

thanks

Tom
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Firefox users   

Back to top Go down
 
Firefox users
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mozilla Firefox users...Mai-HiME/Otome stuffs for you!
» How to make Firefox go faster.
» Guide and Rules of LEGO Users Group Singapore Forum
» How to start the likamobile???
» halogen oven user guide

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BADASS of New England :: BADASS information :: Bad talk-
Jump to: